Företag och föreningar

 

Att besöka en svensk vingård är allt populärare hos företag och föreningar.  Det kan vara t.ex vara en utflykt för medlemmarna i en pensionärsorganisation, en förening inom munskänkarna eller någon annan  grupp med gemensamma intressen. Vi har haft både Svenska Fyrsällskapet och MG-klubben som besökare!

Lika roligt är det när företag lägger event hos oss. Det kan vara en annorlunda aktivitet för kunder eller för den egna personalen.

Under besöket visar vi runt i vingården och berättar om svensk vinodling. Vi visar även vårt vineri och avslutar sedan med provsmakning av ett eller flera viner.

Vi kan även erbjuda vin per glas eller flaska samt tilltugg, t.ex en tapastallrik med bröd, ost och chark. För pris och övrig information kontakta oss, minst två veckor i förväg.

OBS! Gruppens storlek kan variera, men bör vara minst tio personer. Vi rekommenderar också att ni inte är fler än 30 personer då det är det antal sittplatser vi kan erbjuda. Är gruppen mycket större än så är ni istället välkomna vid två tillfällen!

Varma vinodlarhälsningar från Marie-Louise och Carl-Magnus Hedin.

Kontakt: 0708-244810 – vingarden@villamathilda.com