Företagsbesök från Söderberg & Partners

S&P är en av Sveriges ledande försäkringsmäklare och ekonomiska rådgivare. Man hade valt att lägga vårens stora kundarrangemang hos oss med fortsättning hos Rut på Skäret. Två kvällar bokades med totalt 90 (!) besökare. Mycket trevligt! Vi började med vingårdsvisning hos oss och fortsatte sedan till Rut på Skäret där Malou och jag höll vinprovning till förrätten. Gästerna fick smaka både vår Solaris och Siegerrebe och var mycket nöja både med vinet och den goda maten som serverades.

Vi ställer gärna upp och föreslår ett trevligt event även för ditt företag eller förening. Och gärna i samarbete med någon av våra duktiga samarbetspartners i Kullabygden.

 

Bussen kommer med första dagens gäster.

Bussen kommer med första dagens gäster.

Restaurangen Rut på Skäret bjöd på god mat!

Restaurangen Rut på Skäret bjöd på god mat i sin mysiga miljö!