Nu finns Villa Mathildas vin även i Helsingborg

LogoLagmark

Lagmark Gastronomi, en av Helsingborgs bästa krogar, kan nu servera sina gäster också ett riktigt gott skånskt vin. Gastronomen, kocken och författaren Torbjörn Lagmark driver en spännande och annorlunda restaurang på Sundstorget. Här kan man beställa underbara tapas, s k “Gourmetas”, men också a la carte, paella, grillmenyer och mycket annat.

Läs mer och boka bord på www.lagmark.se

IMG_2975

Torbjörn Lagmark, författare till Sveriges första kockroman, “Jakten på den Mystiska Bägaren”, kommer snart med en ny bok. Här presenteras miljöer och kockvänner från Toscana, Mallorca, Provence och Helsingborg! En fantastiskt vacker bok med inspirerande recept, förstklassiga foton och små noveller. Boken som heter “Maten, vinet och vännerna” utkommer i november på HOI Förlag.